Campaign Monitor

Campaign Monitor on tehokas sähköpostimarkkinointipalvelu, jonka avulla voit rakentaa automaattisia ja ajastettuja markkinointiviestejä asiakkaillesi. Laajennuksen avulla synkronoit asiakkaasi palvelun postituslistoille ja voit lähettää markkinointiviestejäsi asiakkaillesi myös suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Tehokas sähköpostimarkkinointipalvelu suoraan kauppasi hallinnassa

MyCashflow'n Campaign Monitor -laajennuksen avulla voit yhdistää verkkokauppasi asiakasryhmät Campaign Monitorin postituslistoille ja lähettää sähköpostimarkkinointiviestejä suoraan verkkokauppasi hallinnasta.

Voit sisällyttää hallinnasta lähetettäviin viesteihin esimerkiksi tarjous- tai kampanjatuotteesi käyttäen samoja Interface-tageja kuin verkkokauppasi teemassa. 

Lähetettyäsi viestin näet reaaliaikaisesti suoraan verkkokauppasi hallinnasta, kuinka sähköpostiviestiäsi avataan ja linkkejä klikkaillaan.

Voit myös käyttää Campaign Monitorin omaa hallintatyökalua, jossa voit valita valmiista viestipohjista haluamasi tai luoda viesteille omannäköisesi pohjat. Campaign Monitorin hallinnassa voit myös rakentaa erilaisia sääntöpohjaisia sähköpostimarkkinointiautomaatioita.

Vinkkejä sähköpostimarkkinointiin löydät MyCashflow'n blogista: Verkkokaupan sähköpostimarkkinointi

Hinnat, saatavuus ja käyttöönotto

Hinnat

Laajennus on ilmainen, mutta sen käyttö vaatii aktiivisen Campaign Monitor -tilin.

Uusi Campaign Monitor -tili laajennuksen kautta

Voit luoda Campaign Monitor -tilin laajennuksen käyttöönoton yhteydessä suoraan verkkokauppasi hallinnasta. Laajennuksen kautta avatun tilin käyttö maksaa 4 €/kampanja + 0,016 €/vastaanottaja (alv 0 %).
Ei kuukausimaksuja. Käyttömaksut veloitetaan verkkokauppasi kuukausimaksun yhteydessä.

Olemassa oleva tilin käyttäminen

Voit myös käyttää jo olemassa olevaa tiliä syöttämällä tilisi API-avaimen ja asiakastunnuksesi laajennuksen asetuksiin. Tällöin palvelun hinta määräytyy valitsemasi Campaign Monitor -palvelupaketin mukaan, ja Campaign Monitor veloittaa palvelun käytöstä suoraan. Katso paketit ja hinnat Campaign Monitorin sivuilta. Huomaathan, että tällöin tilisi ei näy keskitetyn hallintamme alla, emmekä voi tarjota palvelun käyttöön tukea.

Saatavuus

Campaign Monitor -laajennus on saatavilla kaikkiin maksullisiin MyCashflow-paketteihin. 

Käyttöönotto

  1. Perusta MyCashflow-verkkokauppa

  2. Tilaa laajennus ja avaa tarvittaessa oma Campaign Monitor -tilisi käyttöönoton yhteydessä

  3. Määrittele postituslistat ja synkronoi uutiskirjeen tilaajat ohjeen mukaan

  4. Luo ensimmäinen sähköpostikampanjasi ja lähetä testiviesti omaan osoitteeseesi

  5. Hyödynnä muut Campaign Monitorin loistavat ominaisuudet

Lue myös: Tarkemmat asennusohjeet