Display-mainonta uusi

Display-mainonnalla saat yrityksesi esille laajasti Suomen suosituimmille sivustoille tai kohdennetusti vain haluamillesi kohderyhmille. Herätä kiinnostus ja saavuta halutut tulokset!

Fonecta Display-mainonta -logo

Ohjaa kustannustehokkaasti kävijöitä verkkokauppaasi ostoksille

Display-mainonnan avulla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi 24/7. Mainonnan ansiosta asiakkaasi on verkossa liikkuessaan vain yhden klikin päässä verkko­kaupastasi.

Fonectan klikki­kampanja CPC (cost per click) on kustannus­tehokas tapa ostaa display-mainontaa. CPC-mallissa hinnoittelu perustuu klikkauksiin, ei mainos­näyttöihin. Klikki­kampanja on erinomainen vaihtoehto, kun haluat ohjata tehokkaasti kävijöitä verkko­kauppaasi ostoksille.

Klikki­kampanjat ajetaan laadukkaassa, kotimaisessa mainos­verkostossa, joka tavoittaa jopa 3 miljoonaa suomalaista verkon käyttäjää. Voit kohdentaa mainontaasi alueellisesti, tai tiettyjen demografia­tietojen perusteella.

Hyödynnä etu ja vauhdita myyntiäsi display-kampanjalla!

Fonectan Display-mainonta

MyCashflow'n asiakkaille mainosbannerituotanto -50 %

Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin Fonectan asiantuntija on sinuun pian yhteydessä ja kertoo palvelusta lisää.

Välitämme lomakkeella lähettämäsi tiedot Fonectalle. Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käsittelyn sekä tietosuojaselosteessamme että Fonectan tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla sekä siihen, että Fonecta-konserniin kuuluvat yhtiöt voivat olla sinuun yhteydessä.