Älykäs hakukone tehostaa verkkokaupan myyntiä


MyCashflow'n tehokas sisäinen hakukone helpottaa ostamista ja tehostaa verkkokaupan myyntiä.

Nykyaikainen hakutoiminto kätkee sisäänsä älykkäitä ominaisuuksia, joiden avulla verkkokaupan asiakkaat löytävät haluamansa heikommillakin hakusanoilla.

  • osuvia tuloksia salamannopeasti
  • hakusanaehdotukset
  • suosituimmat haut -listaus
  • kirjoitusvirheiden korjaus
  • taivutusmuotojen ja yhdyssanojen tuki
  • oppiva algoritmi
  • hakutulosten rajaus esim. tuoteryhmän ja hinnan mukaan
  • hakutilastot ja haun konversioiden seuranta UUSI
    (vain Advanced- ja Pro-paketeissa)

Tällä sivulla esitelty tehokkaampi hakukone sisältyy MyCashflow Basic, Advanced, Pro ja Enterprise -paketteihin. Free-paketissa käytetään yksinkertaista perushakua.

Hakutuloksia salamannopeasti

MyCashflow'n sisäinen hakukone tarjoaa suosituimmat hakusanat käyttäjän aktivoidessa hakukentän. Heti ensimmäisestä merkistä lähtien haku alkaa tuottaa sopivimpia hakusanaehdotuksia ja livehaku kaivaa osuvimpia tuotteita näytille sitä mukaa kun hakutermi muodostuu.


Älykkäät ominaisuudet

Hakuindeksi rakennetaan käyttäen kaikkia mahdollisia tuotteesta saatavilla olevia tietoja, ja esimerkiksi hakutermi "naisten huiveja" löytää tuotteet "Naisille > Kaulahuivit"-tuoteryhmästä, vaikka hakutermi ei suoraan nimikkeisiin osuisikaan.

Haku ymmärtää myös kirjoitusvirheet, taivutusmuodot ja tuki löytyy myös yhdyssanoille. Älykäs hakukone myös oppii käyttäjien tekemistä hauista ja optimoi hakutuloksia käytettyjen hakusanojen mukaan.


Tärkeimmät tulokset ensin

Hakukone pisteyttää hakutulokset hakutermien mukaan automaattisesti ja tarjoaa parhaat osuvuuspisteet saaneet tulokset aina ensimmäisenä.

Pisteytyksessä huomioidaan myös verkkokaupan bisneslogiikka, jolloin mainostettavaksi merkittyjä ja varastosta löytyviä tuotteita nostetaan hakutuloksissa ylemmäs, kun taas loppuunmyytyjä pudotetaan alemmas.


Hakutulosten rajaus helpottaa sopivan tuotteen löytämistä

Haun tulossivulla on mahdollista rajata tuloksia esimerkiksi tuoteryhmän, tuotemerkin tai hintaryhmän mukaan.

Paitsi että verkkokaupan asiakas löytää etsimänsä tuotteet helpommin, myös ostopäätöksen teko helpottuu. Verkkokaupan valikoimaa voi hakutulosten osalta nyt suodattaa, jolloin esimerkiksi omaan budjettiin sopivat tuotteet löytyvät helpommin.


Hakutilastot

Älykäs hakukone seuraa asiakkaidesi tekemiä hakuja ja muodostaa niistä raportin, joka kertoo mm. kaupassasi tehtyjen hakujen määrän ja suosituimmat hakusanat. Raportilta selviää myös tuloksettomat hakusanat, eli sellaiset hakutermit, joilla ei ole löytynyt tuloksia sekä hakutulosten myydyimmät tuotteet hakusanoittain.

Hakutilastot ovat käytettävissä MyCashflow Advanced- ja Pro-paketeissa.

Avaa oma MyCashflow-verkkokauppasi
ja kokeile 30 päivää ilmaiseksi!

Kaupan avaaminen vie vain pari minuuttia, jonka jälkeen voit tutustua MyCashflow-verkkokauppasi toimintaan veloituksetta 30 päivän ajan. Jos tarvitset apua verkkokauppasi perustamisessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!

Avaa oma kauppasi ›

Tai kysy lisää myynnistämme numerosta 020 741 7671 tai osoitteesta myynti@mycashflow.fi.