Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Mash

Kotimaisen Mash Finance Oyj:n (ent. Euroloan) tarjoama maksupalvelu, joka sisältää kauppiaalle ilmaiset Laskun ja Osamaksun verkkokauppaan ja myymälään.

Lue lisää ›

Mash-logo
Klarna-logo

Klarna Checkout

Markkinoiden nykyaikaisin ja helpoin maksuratkaisu sisään­rakennettuna. Klarna Checkout tarjoaa saumattoman maksu­kokemuksen kaikilla laitteilla ja sisältää kaikki suosituimmat maksutavat, joiden avulla asiakkaasi voivat maksaa ostoksensa heti, myöhemmin tai erissä.

Lue lisää ›

Klarna Payments uusi

Kasvata verkkokauppasi myyntiä lisäämällä kauppasi maksutapavalikoimaan Klarnan suositut lasku- ja erämaksuvaihtoehdot.

Lue lisää ›

Klarna-logo

Paytrail

Paytrail on kattava suomalainen maksunvälityspalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa.

Lue lisää ›

Checkout

Checkout-verkkomaksut sopivat niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Palvelun avulla verkkokaupan asiakkaat voivat maksaa kaikilla tavallisimmilla pankkimaksuilla sekä luottokorteilla.

Lue lisää ›

Checkout -logo

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Lue lisää ›

Maksekeskus

Maksekeskus soveltuu maksunvälitykseen erityisesti Baltian maissa ja Suomessa. Palvelun kautta saat käyttöösi Suomen ja Baltian maiden pankkien maksulinkit ja luottokorttimaksut.

Lue lisää ›

Maksekeskus-logo

BitPay

BitPayn avulla voit vastaanottaa maksuja bitcoineilla ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa mistä päin maailmaa tahansa, ilman luottokorttia.

Lue lisää ›

MultiSafePay

Alankomaiden johtava verkko­maksu­prosessoija MultiSafepay tarjoaa laajan valikoiman paikallisia asiakkaille tuttuja maksutapoja myydessäsi esimerkiksi Saksaan, Alankomaihin ja Itävaltaan.

Lue lisää ›