Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Klarna Checkout

Markkinoiden nykyaikaisin ja helpoin maksuratkaisu valmiina. Klarna Checkout sisältää kaikki suosituimmat maksutavat: verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä lasku- ja erämaksumahdollisuudet.

Sopii nyt myös yritysasiakkaille! uutta

Lue lisää ›

Paytrail

Paytrail on kattava suomalainen maksunvälityspalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa.

Lue lisää ›

Checkout™

Checkout™ -verkkomaksut sopivat niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Palvelun avulla verkkokaupan asiakkaat voivat maksaa kaikilla tavallisimmilla pankkimaksuilla sekä luottokorteilla.

Lue lisää ›

MultiSafepay

Alankomaiden johtava verkkomaksuprosessoija tarjoaa laajan valikoiman paikallisia asiakkaille tuttuja maksutapoja myydessäsi esimerkiksi Saksaan, Alankomaihin ja Itävaltaan.

Lue lisää ›

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Lue lisää ›

Maksekeskus-logo

Maksekeskus uusi

Maksekeskus soveltuu maksunvälitykseen erityisesti Baltian maissa ja Suomessa. Palvelun kautta saat käyttöösi Suomen ja Baltian maiden pankkien maksulinkit ja luottokorttimaksut.

Lue lisää ›

BitPay

BitPayn avulla voit vastaanottaa maksuja bitcoineilla ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa mistä päin maailmaa tahansa, ilman luottokorttia.

Lue lisää ›

Taxfree.PRO

Taxfree.PRO on verkkokauppaan integroitu taxfree-myynti ja -palautusjärjestelmä, jonka avulla voit myydä taxfree-tuotteita suoraan omassa verkkokaupassasi.

Lue lisää ›

Adyen

Adyen on yksi maailman johtavia maksujenvälityspalveluita. Palvelun avulla asiakkaasi voivat maksaa melkein mistä päin maailmaa tahansa, omilla tutuilla maksutavoilla ja omalla valuutallaan.

Lue lisää ›