Palvelut menestyvään verkkokauppaan

Kattava ja monipuolinen valikoima esiasennettuja palveluita maksunvälityksestä markkinointiin. Menestyvän verkkokaupankäynnin tueksi.

Mash uusi

Kotimaisen Euroloanin tarjoama maksupalvelu, joka sisältää kauppiaalle ilmaiset Laskun ja Osamaksun verkkokauppaan ja myymälään.

Lue lisää ›

Mash-logo
Klarna-logo

Klarna

Markkinoiden nykyaikaisin ja helpoin maksuratkaisu sisäänrakennettuna. Klarnan avulla asiakkaasi voi maksaa ostoksensa heti, myöhemmin tai osissa.

Lue lisää ›

Paytrail

Paytrail on kattava suomalainen maksunvälityspalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa.

Lue lisää ›

Checkout -logo

Checkout

Checkout-verkkomaksut sopivat niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Palvelun avulla verkkokaupan asiakkaat voivat maksaa kaikilla tavallisimmilla pankkimaksuilla sekä luottokorteilla.

Lue lisää ›

MultiSafepay

Alankomaiden johtava verkkomaksuprosessoija tarjoaa laajan valikoiman paikallisia asiakkaille tuttuja maksutapoja myydessäsi esimerkiksi Saksaan, Alankomaihin ja Itävaltaan.

Lue lisää ›

PayPal

PayPal on suosittu maailmanlaajuinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla asiakkaasi voivat maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa sekä omalta PayPal-tilitä että tiliin yhdistämältään luottokortilta.

Lue lisää ›

Maksekeskus

Maksekeskus soveltuu maksunvälitykseen erityisesti Baltian maissa ja Suomessa. Palvelun kautta saat käyttöösi Suomen ja Baltian maiden pankkien maksulinkit ja luottokorttimaksut.

Lue lisää ›

Maksekeskus-logo

BitPay

BitPayn avulla voit vastaanottaa maksuja bitcoineilla ja tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa mistä päin maailmaa tahansa, ilman luottokorttia.

Lue lisää ›